MENÜ

 | «| Cég | Tree Man Door | Kapcsolat | Telefon | e-mail | Térkép |  | Fel | Le |» |


Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/

Tree Man Door

TreeManDoorLogoTervezett nyílászáróit és bútorait a Tree Man Door megvalósítja!
  TreeManDoorLogo

http://treemandoor.ewk.hu/ oldalon található a Tree Man Door összes fő tevékenységeivel kapcsolatos dolgok, tárgyak, eszközök és elemek bemutatása. Minden olyan dolog amely munka és dolgok értékesítésével vagy bemutatásával kapcsolatos.

Forrás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

   kezdő oldal Kezdő oldal    Asztalosmunka | Munkáink | Nyílászáró | Ajtó | Ablak | Kapcsolat  
 treemandoor oldalak, cikkek, jelleme;

 Tree Man Door Asztalosipari Vállalkozás foglakozási területei

 

 

  

 Tree Man Door bannerek

TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo   Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

  

 
«  »    

 További elérések»; 

 |  artenter| YouTube | Fordító | Magyar | ewk.hu | treemandoor.hupont.hu |  Blog  |  g+ | lap.hu  | Indulópont | G oog  | Facebook | Dia |   

Forrás; http://treemandoor.ewk.hu/ 

Menü
Tree Man Door Tel; 06302914002
 treemandoor@freemail.hu
Tree Man Door   Utolsó frissítés  2016. 10. 20. napján volt. -  Tree Man Door   Következő frissítés ideje:  14 na
 

Képujság;

 

  tree man door hírdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ...................................

 

                   ajtó, ablak, bútor, korlát, lépcső, asztalos munka          ajtó          TreeManDoorLogo        ajtó

 

 

 

 

   megállapodás  állás  Tree Man Door bemutatkozása      Kapcsolat - telefon 


   Fő oldal menü   Munka   Bacs-Kiskun Tájékozattás Támogatás Befektetés Kapcsolat      

Bács-Kiskun nagyobb cégek és munkaerő foglakoztatás lehetőségei

Cél; Kiskunfélegyháza és térségei

 

 Elkövetkező mondatok jelentősen megalapozhatják lélekben, és jövő pozitív fordulatot vehet Bács-Kiskun Megye sorsa, munkahelyek teremtése szempontjából! Közlöm önökkel, lehetőségeket tekintve, nagyon kedvezőek lehetnek. Viszont minden ember közreműködésére szükség van ahhoz, hogy ezek a lehetőségek hírei eljussanak arra a helyre, ahol ezeket alkalmazni tudják!

Most szűkség van a beszélni szerető nagymamára, nagypapára, és a gyorsan szaladó gyerekre, híreket vivő jó barátra! Úgy érzem közös érdek, és ezt a lehetőséget nem szabad eltitkolni sem visszafogni!

 

Keressük azokat a nagyobb Bt, Kft, Rt. És egyéb cégformákat, amelyek külföldi bedolgozást, beszállítást tudnának vállalni! Vagy gyártásra felkínált lehetőségek közül, kész termékekkel rendelkeznek, vagy azokat méret és egyéb paraméterekre le tudják gyártani! Több iparágban lehetőségek vannak, több országból kínálják őket. Van lehetőség a komoly cégeknek, külföldi munkavégzésre, bedolgozásra. Vannak nagyon jó minimális befektetésekkel járó pályázatok, befektetések. Van mód városoknak és cégeknek arra, hogy egyes külföldi vagy magyar érdekeltségű gyárak vagy, nagyobb cégek vásárolnának telephelyeket, ipartelepeket, erdőket, szántóföldeket. Vagy azokat felehessen kínálni egyéb paraméterek meghatározásával! Vannak olyan lehetőségek is, amikor befektetők keresnek, műhelyeket, telephelyeket gyártósorok beállítására! Stb.

 

Kiskunfélegyházának nagyon nagy előnye hogy autópálya mentén és Budapesthez viszonylag közel van. Könnyen elérhető! Vannak hasonló kitételek is tehát úgy gondolom, hogy Kiskunfélegyházi városi vezetőségének, elsődlegesen, érdemes lenne ezen a lehetőségen elgondolkodni. Nagyon jó kihasználatlan ipartelepekkel rendelkezik, és viszonylag sokan keresnek munkát is, tehát munkaerői létszámban is hatalmas előnyt tudna kovácsolni! Reménykedem abban, hogy ezen lehetőségekkel, Kiskunfélegyháza élni fog. Szeretném azonban közölni, hogy ezeket a lehetőségeket, Kiskunfélegyháza és az itt munkálkodó cégek, ne eresszék el. Mert ebben a formában, ilyen koncepcióban lehetőségei nem lesznek. Elképzelhető, hogy egy két gyártó majd érdeklődne, talán egy két év után! A lehetőség helyileg máshol működő cégeknek és más városoknak is áll!

- Felkínált lehetőséget, kutatást, keresést, megoldást, évek kemény munkája eredményezte! A lehetőség viszont napokon, heteken, és hónapokon belül megvalósulhat! Döntés és a velünk való kapcsolatfelvétel szükséges ennyin múlik!

 

A munkákról tudni kell, hogy nagyon nagy kaliberek. A közép vagy kis vállalkozások cégek kapcsolataira azonos szakterületen belül, szűkség lehet összefogására. Itt megjegyezném,  egyéb spekuláns cégek biztos, hogy kiesnek. Lényeges dolog, hogy közvetlenül gyártók és a vevők kapcsolatát tesszük lehetővé!

Tehát a városnak, város vezetőségének, és azok a városgazda szervezeteknek is ez a lehetőség adott!

 

 

Tudni kell, a munkák mindég frissülnek, változnak folyamatosan és a piac nem vár! Ha vannak, szabad kapacitások szívesen fogadjuk érdeklődését!

 

Több iparról van szó! (Az iparágak felkínált munkalehetőségekből kideríthető)

 

Vasipar különböző területei, alkatrészek, prés és hegesztőmunkák, stb.

Faipar, raklap, útjelző táblák, kukák, szerszámnyelek, festőbakok!

Hús és más élelmiszeripar!

Bio üzemanyag alapanyaga!

Borászat!

Kertészeti üvegházak készítése!

Pályázatok, támogatások!

További érdeklődés szerint!

stb

 

 

 Lényeges azonban a feltétel:

 

 1. Bemutatásra kerülő céggel hajlandó piackutatás céljából 1 éves szerződést aláírni, feltételeit elfogadni!
 2. Fehér gazdaságú foglalkoztatású vállalkozások!
 3. Adó és egyéb tehermentes, végrehajtás nincs folyamatban!
 4. Az utóbbi évek nyereségesek!
 5. Gyártási kapacitás, rendelkezésre áll!
 6. Gyártáshoz kapcsolatos, szükséges alapanyagok rendelkezésre álnak!
 7. Szerződési feltételeket elfogadja és betartja!
 8. Időben és pontosan szállít!
 9. Megfelelő telephellyel rendelkeznek!
 10. Gyártott mennyiséget tudják produkálni!
 11. Referenciák, több éve de legalább 2-3 éve működő cégek jöhetnek szóba!
 12. stb

 

 

A lehetőség, a következőként valósul meg!

 

-         Amennyiben e-mailben  tdm-cegmunka@freemail.hu  az érdeklődő cégek minket megkeresnek, vagy ajánlatunkra válaszolnak.

-         E-mailben Röviden bemutatja cégét 1-2 mondatban. ( A cég mióta működnek. Mit szeretne eladni, értékesíteni, beszállítani, vagy vásárolni, nagy tételben. Minimum havi 1 kamion mennyiség)

-         Az aktuális lehetőségeket megkeressük, a cég iparágához kapcsolódóan.

-         Tájékoztatjuk a feltételekről, szerződéskötés lehetőségekről. A mintadarabok és munkákról; egyéb szakmai leírás, rendelés mennyiség, határidők stb. előre megtekinthetők.

-         1 éves viszonylatra nézve, lehet szerződést kötni. Majd a következő évekre, minden évben ugyanígy.

-         A munkalehetőségek állandóan változnak. Ezért a pontos hiteles és aktuális információ miatt, személyre szabottan tájékoztatjuk.

-         A piackutató, partnerek tisztességes üzletkötése érdekében, a kitételeket ellenőrizheti. Felkínált lehetőségről, előre adatokat kérhet.

-         A szerződéskötő ügyfeleknek a piackutató rendelkezésére bocsájtja, 1 évre a cég szabadon kiválasztható munkalehetőségeit.

-         A gyártó, beszállító, szabadon kiválasztott munkára, partnerével közvetlen szerződést köt. Köztűk lévő megállapodást, a piackutató nem szabályozza.

 

Pl lehetőségek;

 

Élelmiszer ipar;

- 29551. Libanoni  kereskedelmi cég venne kukoricapehely, kukorica, napraforgó, sajt, valamint tűzjelzők.

- 29954.Ammanban működő cég száraz, tartós élelmiszerek, élelmiszeripari termékek importjára szakosodott. Megvételre tejport és száraz babot, konzerveket a Jordán piacra.

- 29949. Megvételre keres német cég  nyers tisztított repceolaját (CDRO)  biodízel-termelésre, körülbelül 12.500 tonna havonta, célállomás

- 29955 Görög cég venne 25 tonna burgonyát.

- 29958 Holland cég venne: friss és fagyasztott sertéshúst (nyak, szalonna, sertés nyelv és lábak)  és csirkét. Mennyiség: 150 tonna havonta.

- 29967. Kanadai kereskedelmi cég megvételre keres egész fagyasztott csirkét  és fagyasztott csirkecombot.

- 29971. Dél-afrikai cég  exportra feljogosított magyar baromfitenyésztőket keres. Jelenleg  4 földrész 19 ország piacain folytatnak export-import tevékenységet.

- 29991. Orosz  cég magyarországi ingatlanokat értékesítene. Valamint még  oroszországi beruházásokban is érdekelt most főként söriparban - 29948. Malajzia piacára keresnek minőségi termékeket. A kereskedelmi cégnek export-import kapcsolatai vannak

- 29946. Görög cég vesz: finomított napraforgó olaj, nyers (finomítatlan) napraforgóolaj, használt étolaj, búzaliszt. Valamint még vásárolna tűzifát is.  Árakat  FOB

- 29941. Dublini  cég venne ( nem sűrítményből készített ) narancs és alma levet. Más minőségi élelmiszeripari termékeket is keres

- 29930. Nápoly környéki gabona-gabonafélék- és madáreledel felvásárló vállalkozó üzem megvételre keres madáreledelt. . A gyár  fedett és fedetlen összmunkaterülete több mint  43.000 m2.

 

Faipar;

25 féle nyelet exportálnak, kamiononként 10-12 félét. Söprű, gereblye, csákány, kapa, kalapács stb. Gyakran rendel a vevőnk 20, 30, 50 db-ot egy-egy fajtából, de előfordul 2-3000 db- os megrendelés is egy fajtából..

29796. Franciaországba keresünk akác karókat.

29939. Holland piacra keresünk minőségi  tölgy és bükk fából készített kültéri információs táblákra gyártókat.

29995. Francia cég venne 33 és 50 cm-es bükk és gyertyán tűzifát, mennyiség 3-5 kamion hetente.

29994. Magyar cégek megvételre keresnek : száraz fűrészpor, szárított fűrészárú (tölgy, bükk, borovi fenyő, gőzölt akác,) 

29988. Görög cég luc fűrészárut vásárolna építő minőségben, 4-9 méter hossz.

29987. Francia cég vásárolna tölgy gerendákat.

29981. Szlovák Erőművekbe keresünk késes, kalapácsos faapritékot

29970. Lengyel cég frissen vágott borovi rönköt vásárolna

29969. Olasz cég venne fadeszkákat (fenyő, bükk vagy jegenyefenyőből)

29966. Lettországi cég nagy mennyiségű tölgy, kőris, gyertyán tűzifát keres megvételre.

29964. Román cég szélezett vagy szélezetlen nyár fűrészárut vásárolna.

29961. Litván cég venne  pelletet nagy tételben. Minőség: Din plusz standard, világos szín.

29959. Angol cég beszállítót keres madár ládák, etetők gyártására. Alapanyag: kizárólag természetes, FSC tanúsított fűrészárú. Mennyiség: 40ft konténer havonta.

29953. Francia cég  beszállítókat keres : fa alkatrészek, dekorációs cikkek, ragasztott komponensek díszítés és szerelvények, ajtókeretek, ablakkeretek, gerendák, stb. főként puhafából.

29937. Német cég száraz bükk tűzifát keres megvételre,

29935. Ciprusi cég megvételre keres fa pelletet világos puhafából

29914. Olasz cég tölgy rönköt vásárolna minőség A,B,C, havi mennyiség: 500-700 m3 és venne még tölgy fűrészárut

29913. Angol cég megvételre keres kőris rönköt.

29911. Cseh cég venne folyamatosan havonta több száz tonna faforgácsot,

29910. Eladó magyarországi vágásengedéllyel rendelkező erdőt vásárolunk

29909. Olasz cég venne  bükk és gyertyán tűzifát,

29905. Szlovák cég stabil, megbízható gyártót keres lemezelt bükk fa ülőkékre és hát támlákra iskolai padokhoz.

29900. Egyesült Arab Emírségek egyik vezető 50 éve alapított építőanyag-ügynöksége faipari beszállítókat keres

29899. Dán cég megvételre keres 6 mm-es vagy 8 mm-es pelletet,

29897. Olasz cég venne új és használt raklapokat. 

29895. Cseh cég megvételre keres havi 4-500 tonna pelletet,

29894. Olasz cég venne bükk és fenyő pellettet, nedvtartalom 10%

29893. Görög cég venne luc/fenyőfa árut építőiparba, minőség AB, méret 4 – 9 méter.

29892. Olasz cég vásárolna előlegfizetéssel  fenyő pellettet, szállítás Lombardia térségébe kamion tételben.

29881. Olasz cég venne új vagy használt EPAL raklapokat,

29878. Szerb cég folyamatosan vásárolnak száraz kőris elemeket

29877. Magyar cég tűzifát vásárolna rönkben.

29876. Osztrák cég energiafát keres megvételre nagy tételben.

29874. Magyar cég megbízható, pontos tölgy fűrészáru gyártót keres,

29871. Szlovák cég raklap gyártót keres az alábbi paraméterekkel

29868. Olasz cég száraz bükk, gyertyán tűzifát keres megvételre, egész éven át.

29866.  Cseh cég EUR raklapokat keres megvételre, lehetnek  használtak is.

29864. Svéd cég száraz bükk elemeket keres

29863. Holland cég venne száraz bükk elemeket,

29856. Magyar cég puhafa forgácsot keres megvételre nagy tételben,

29854. Szlovák cég gyártót keres EUR raklap beszállításra

29852. Olasz cég keres olyan raklapgyártókat

29851. Cseh cég venne szárított új EUR raklapokat

29850. Lengyel cég  megvételre keres RUF fabrikettet.

29848. Szlovák cég gyártót keres raklapok beszállítására

29837. Lengyel cég venne RUF brikettet, 960 kg-os raklapokra rakva. EXW ajánlatokat kérnek megadni.

29836. Francia cég bükk gerendákat vásárolna, havi mennyiség: 200 m3

29834. Olasz cég száraz luc fűrészárut venne:

29832. Német cég száraz vagy frissen vágott bükk tűzifát keres

29831. Román cég raklap elemeket, és nyár, fűzfa, éger, nyír, bükk, fenyő rönköt keres

29830. Lengyel vállalat megvételre keres pelletet szalmából: búza, árpa, zab, nagy mennyiségben. Kínálnak nagyon jó fizetési feltételeket, van lehetőség az előre fizetésre is

29829. Olasz cég 5.000 darab raklapot vásárolna havonta,

29828. Cseh cég  venne EUR raklapot, szárított, tanúsítvánnyal. Mennyiség: napi 15-20 kamion.

29826. Francia piacra keresünk akác szőlőkarókat folyamatosan.

29825. Lengyelországi piacra keresnek pellet gyártókat folyamatos  beszállításra.

29824. Magyar cég 25cm-es átmérőtől és 2,5m-es hossztól akác rönköt keres megvételre, azonnali fizetéssel 

29821. Spanyol cég venne laminált tölgy padlókat, 

29820. Párizsi cég száraz és szélezett bükk fűrészárut keres megvételre a franciaországi piacokra.

29818.  Szlovén cég folyamatosan vásárolna frissen vágott vagy száraz tölgy frizeket.

29816.  Törökországi cég venne tölgy és bükk rönköt esztétikai furnérnak.

29815. Belga cég  megvételre keres nagy mennyiségű tölgy, bükk és kőris rönköt, árajánlatokat

29814. Szerb vállalat  EPAL eur-raklapokat vásárolna

29809. Görög cég nagy mennyiségű új és használt epal raklapokat valamint brikettet vásárolna.

29807. Francia cég tűlevelű fát vásárolna (borovi, fenyő, luc.) 14/75 vagy 18/75 mm - hossz 0,80, 1,20 és 1,40 m - mennyiség 100 m3/hó.

29804. Magyar cég Horvátországból keres megvételre éves szinten 500-700 m3 első osztályú tölgyfa alapanyagot.

 

 

Egyéb munka

30002. Oroszországba történő beszállításra és építésre üvegház gyártót keresünk. Az üvegházakat komplett szellőztető rendszerrel, öntözőberendezéssel, fűtéssel ellátva kell kivitelezni. Terület nagysága 60 hektár. Az oroszországi kivitelezés kezdete 2014 március.

29998. Külföldi vízerőmű kivitelezési munkákhoz keresünk beszállító partnereket gyártási és szerelési munkálatok végzésére. A projekt megvalósításakor feladat: új zsilipek, fémajtók  gyártása és szerelése.

29989. Orosz cég magyarországi partnereket keres. Érdekelt a technológia transzferekben, valamint együttműködés közös építési projektek végzésében Magyarországon és Oroszországban 

29983. Külföldi erőmű kivitelezési munkákhoz keresünk beszállító partnereket hegesztési és szerelési munkálatok végzésére.

29952. Lengyel bányaipari kutató-fejlesztő központ együttműködő partnereket keres, 

29950. Jordán cég megvételre keres : víztisztító rendszerek, berendezések, szennyvíz kezelési megoldások.

29917. Külföldi nagy volumenű bontási munkálatokra keresünk cégeket.

29907. Nemzetközi beruházó vállalat megbízásából magyarországi befektetési lehetőséget keresünk számukra napenergia terén.

29933. Szabad kapacitást keresünk hegesztési munkálatokra rozsdamentes acélcső, lemez hegesztése WIG és TIG 141 metódussal 1.1 és 1.2 átmérő. Nagyon  pontos és minőségi munkavégzés szükséges, gyógyszer és élelmiszeripari, valamint 850 MGW erőművi technológiai kivitelezések

29917. Külföldi nagy volumenű bontási munkálatokra keresünk cégeket.

29907. Nemzetközi beruházó vállalat megbízásából magyarországi befektetési lehetőséget keresünk számukra napenergia terén. Elsősorban olyan vállalatokat keresnek, akik állami támogatás mellett nagyszabású projektterveket tűztek ki célul és ezt beruházók bevonása mellett képzelik el megvalósítani. A vállalat komoly összegeket fektetne be megfelelően előkészített Magyarországon megvalósulandó napenergia projektekbe!

29822. Multinacionális cég beszállítókat keres acél és alumínium lemezből fémszekrények gyártására hosszútávon, folyamatosan.

 

 

Eladás vétel

29771. Működő céget keresünk megvételre megbízónk számára az alábbi paraméterek szerint:

29802. Orosz cég keres tönkre ment nyugati (beleszámítva a volt szocialista köztársaságokat) vállalatot,amelynél a berendezés üzemképes állapotba van. 

29846. Dán napenergia  hasznosítási befektetési alap érdekelt napenergia eszközök, tartozékok vásárlásában. Keres új gyártó, beszállító partnereket Európában.

29849. Külföldi befektető megvételre keres idősek otthonának  ( 30-50 fő elhelyezésre ) alkalmas ingatlanokat, 

29884. Befektetők olyan kutat keresnek ahol legalább 600 liter/perc a vízhozam

29885. Keresünk megvételre az ország egész területén szántó területet 10-300 ha-os, vagy ettől nagyobb földterületet. 

29929. Megvételre keresünk élelmiszeripari csomagoló gépet

29939. Holland piacra keresünk minőségi  tölgy és bükk fából készített kültéri információs táblákra gyártókat.

29973. Kínai ingatlan befektetési group elsősorban nagyobb volumenű ingatlanbefektetési lehetőségeket keres.

29974. Osztrák cég különböző fa - műanyag - és fém tárolóegységek gyártására specializálódott. A főként autóipari alkatrészek szállítására használt fémkonténerek gyártására jelenleg is keresnek új beszállítókat.

29991. Orosz cég magyarországi ingatlanokat értékesítene. 

 

 

 

Pályázat befektetés

- Összesen 1,55 milliárd forint keretösszeggel a magyarországi hulladékgazdálkodási ágazat fejlesztéséhez, korszerűsítéséhez kínál vissza nem térítendő támogatást. Pályázatokat 2014. január 10-től lehet benyújtani. A keretösszegre elsősorban mikro-, kis-, középvállalkozások, közszolgáltatást végző gazdasági társaságok, valamint helyi önkormányzati és költségvetési szervezetek pályázhatnak,

- Az összesen 79 milliárd euróból gazdálkodó program első évében, 2014-ben 7,8 milliárd eurót fordítanak olyan projektek támogatására, amelyek a bizottság szerint tucatnyi területen teszik majd jobbá az emberek életét. Egészségügyi, digitális, információs biztonsági és az úgynevezett intelligens városok megteremtése

 - 40 millió forint az agrárágazati és vidékfejlesztési civil szerveknek

 

-

 

Fém ipar

 

29416. Német cég keres olyan jól felszerelt lakatos üzemeket, amelyek részére a fém asztal és ágy lábakat, bútoralkatrészeket, háztartási eszközöket, rácsos ruha és kefe tartókat, fogasokat, 3 részes forgatható ruhatartó állványokat, tartozékokat nagy tételekben képesek legyártani. Műanyag öntő üzemeket is keres, szintén tartozékok gyártására. Minták rendelkezésre állnak

29586. Osztrák cég kooperációs gyártó partnert keres kis és közepes szériák a lézervágás, hajlítás, mechanikus megmunkálás, hegesztés, felületkezelés (mint pl. porszórás, horganyozás) területein

29593. Beszállítókat keresünk !Partnerünk  a világ egyik legnagyobb gyártója az építőipari és bányászati berendezéseknek, dízel-és földgázüzemű motoroknak, valamint az ipari gázturbináknak. A cég most a következő területeken szeretne együttműködni magyar partnerekkel: Lemezalkatrész, csőhajlítás, hidraulika, gázolaj tartály, stancolás, vágás, hajlítás, hegesztés. Gyártandó szériák 200 - 2000 db. Éves megrendelés 3 millió euró.

29933. Szabad kapacitást keresünk hegesztési munkálatokra rozsdamentes acélcső, lemez hegesztése WIG és TIG 141 metódussal

29104. Osztrák cég fém polcrendszerekhez keres alkatrész beszállítókat:

29108. Ausztriai cég a következő cégekkel szeretne partner kapcsolatot kiépíteni:
- mechanikai alkatrészgyártók
- acélszerkezet gyártók
- öntvénygyártók, valamint
- tervezőirodák alkatrésztervezéshez.

29111. Linzben működő vállalat generátorházak és csapágyfedőlemezek gyártására keres bérmunka-partnereket. Ehhez mindenképpen egy karusszel esztergagép vagy egy konzolos fúrógép szükséges.

29112. Csehországi cég 180- 200 tonnás nagysebességű présgépek gyártóit keresi.

29131. Tisztelt Kivitelezők !Szabad gyártói kapacitást keresünk gyártócsarnokok, raktár csarnok, valamint bemutató + irodaház létesítésére.

29174. Multinacionális világcég megbízható szerszámkészítőt keres fröccsöntő forma szerszámok gyártására 

29391. Osztrák cég bérgyártók, kellékanyagok beszállítóit keresi. A fő profilja szerelési egységek és komplett berendezések gyártása és összeszerelése.

29490. Figyelem!  Kivitelezőket keresünk !  Pest Megye térségben külföldi beruházás keretében egy cca. 3 ha. földterületen létesítendő bionövények termesztésére, üvegházak létesítései vannak tervbe véve, alumínium szerkezet + hőtartó üvegezés. A munka volumene több száz millió forint.

29974. Osztrák cég különböző fa - műanyag - és fém tárolóegységek gyártására specializálódott. A főként autóipari alkatrészek szállítására használt fémkonténerek gyártására jelenleg is keresnek új beszállítókat.

 

Tree Man Door oldalmenü

Asztali nézet