MENÜ

 | «| Cég | Tree Man Door | Kapcsolat | Telefon | e-mail | Térkép |  | Fel | Le |» |


Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/

Tree Man Door

TreeManDoorLogoTervezett nyílászáróit és bútorait a Tree Man Door megvalósítja!
  TreeManDoorLogo

http://treemandoor.ewk.hu/ oldalon található a Tree Man Door összes fő tevékenységeivel kapcsolatos dolgok, tárgyak, eszközök és elemek bemutatása. Minden olyan dolog amely munka és dolgok értékesítésével vagy bemutatásával kapcsolatos.

Forrás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

   kezdő oldal Kezdő oldal    Asztalosmunka | Munkáink | Nyílászáró | Ajtó | Ablak | - Útazás | Kapcsolat  
 treemandoor oldalak, cikkek, jelleme;

 Tree Man Door Asztalosipari Vállalkozás foglakozási területei

 

 

  

 Tree Man Door bannerek

TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo   Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

  

 
«  »    

 További elérések»; 

 |  artenter| YouTube | Fordító | Magyar | ewk.hu | treemandoor.hupont.hu |  Blog  |  g+ | lap.hu  | Indulópont | G oog  | Facebook | Dia |   

Forrás; http://treemandoor.ewk.hu/ 

Menü
Tree Man Door Tel; 06302914002
 treemandoor@freemail.hu
Tree Man Door   Utolsó frissítés  2016. 10. 20. napján volt. -  Tree Man Door   Következő frissítés ideje:  14 na
 

Képujság;

 

  tree man door hírdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ...................................

 

                   ajtó, ablak, bútor, korlát, lépcső, asztalos munka          ajtó          TreeManDoorLogo        ajtó

 

 

 

 

   megállapodás  állás  Tree Man Door bemutatkozása      Kapcsolat - telefon 


FöoldalKezdőlap  Asztalosmunka Munkáink nyílászáró Nyílászáró Ajtó Ablak Állás - munka Kapcsolat
nyílászáró   SzínekAkcióBemutatkozásSzolgáltatásÁllás
 
nyílászáró 
Nyílászáró és nyílászáró leírása

nyílászáró nyílászáró nyílászáró nyílászáró nyílászáró nyílászáró nyílászáró

 

nyílászáró
Tree Man Door nyílászárók ( Milyen nyílászárót tipusokat készítűnk)

nyílászáró Ablak Üvegfal 

 

Tree Man Door nyílászáró galériák

nyílászáró kép Ablakgaléria

 

Az oldal foglakozási területe 
nyílászáró
Jánoshalma és környékén
Fa nyílászárók készítés gyártás beépítés beszerelés, szúnyogháló készítés be és felszerelés, üvegezés, üvegcsere, zárcsere, pántigazítás passzítás, igazítás, treemandoor@freemail.hu Tel; 06302914002-antik bútor felújítás sellak
nyílászáró, nyílászáró készítés, nyílászáró csere, nyílászáró szigetelés, nyílászáró javítás
Jánoshalma
 

 
Tree Man Door Asztalosipari Vállalkozás foglakozási területei; 
 
 - Nyílászáró; beépítés üvegezése, bejárati ajtók, beltériajtók, ablakok, üvegfalak, gyártás, javítás, átalakítás, szigetelése. - Egyéb Asztalos munka; térelválasztók, kerítések, lambériák, lambéria felszerelések,

 - Antik, bútor, restaurálás, antik javítás, antik bútorjavítás, politúrozás, pótlás, politúrozás.Antik bútorjavítás, bútorasztalos, antik bútor felújítás.

- Bútor; konyhaszekrények, padok asztalok, székek, ülő alkalmatosságok, fa és kárpitos bútorok, szekrények, polcok, egyéb gyártás, javítás.

- Fa lépcsők lépcsőmunkák készítése,  lépcső elemek felszerelések, lépcsőelem készítés, teljes lépcsők készítése, lépcső beszerelés, lépcsőjavítása, lépcső felületkezelés, lépcsőfestés, lépcsőlakkozás, lépcsőmódosítás, lépcső beépítés, lépcsőtervezés.

 - Fa korlát, korlátmunkák készítése;  korlátelemek felszerelések, korlátelem készítés, teljes korlátok készítése, korlátbeszerelés, korlátjavítása, korlát felületkezelés, korlátfestés, korlátlakkozás, korlátmódosítás, korlát beépítés, korláttervezés, stb.
 

Vállaljuk
Fa Nyílászárók készítés gyártás beépítés beszerelés, szúnyogháló készítés be és felszerelés, üvegezés, üvegcsere, zárcsere, pántigazítás paszítás, igazítás treemandoor@freemail.hu 06302914002
Szolgáltatás
Nyílászárók esetében is igyekszünk nem csak az esztétikára,hanem a tartósságra és minőségre törekedni! Bármely Tree Man Door által készített nyílászárókat a megrendelők kívánsága szerint alakítjuk, vagyis az ajtókat, ablakokat egyéniben, nagy szakértelemnek megfelelően készítjük!

. Megalkotjuk álmai nyílászáróját .

Akció
 
Nyílászárók esetében is igyekszünk nem csak az esztétikára,
hanem a tartósságra és minőségre törekedni! Bármely
Tree Man Door által készített nyílászárókat a megrendelők
kívánsága szerint alakítjuk, vagyis az ajtókat, ablakokat
egyéniben, nagy szakértelemnek megfelelően készítjük!
Termékeinkre, munkánkra, nagy figyelmet fordítunk!

.

Műanyag, és fa nyílászáró lényeges külömbségei!

Műanyag nyílászáró fa-ablak-alu-vizvetovel
 

 

.
 

Műanyag ,


 

Ár:

Tapasztalatok szerint egyes szakleírások 20- 30 % kedvezményt írnak a fanyílászárókhoz képest, de miért is olcsóak ezek a termékek, erre azonnal visszatérünk és meg fogjuk érteni.  

  

Esztétika:

Egyszerű fehér esetleg bármi más egyszínű, vagy fa utánzat, de kérem, ha utánozzuk a fát, akkor mért nem fa, igen ezt a témát

sokáig taglalhatjuk, de a fa fautánzat számunkat mégis fontos. Kérdés kinek mi tetszik! Egy mű-anyag vagy egy valós anyag?

  

Festés:

Nem tudjuk kinek mi az igénye, de feltételezem, hogy mindenki tudja a fehér egy idő után már nem fehér,

szürke vagy sárga. Ha szürke, szépen az életünk is szürkévé válik sajnos nem csak jellemzőjével! Nem hiába fogalmazzuk úgy, hogy szürke valaki élete, vagy mondhatnám egyhangú. Hát ugyan ez jellemző a műanyagra is és ha színt akarnánk rá vinni mint  ahogy szobánkba bevisszük a virágokat hát igen ez már bajos


 

Tartósság: Max 10-20 éves műanyag nyílászárókról halottam, amiket akkor cseréltek. Vajon ezek a nyílászárók ellen állnak minden  olyan természetes múlásnak, amelyek a az embert , rendeltetésest kiszolgálja és annak és rendje módja szerint elbomlik. Ugyanis műanyagok hamarébb vagy sose bomlanak, ha törik akkor nem javítható. Bohósság lenne kijelenteni, hogy ez az anyag ilyen jó és olyan jó, tartós és ennyi éven belül lebomlik környezet szennyezés nélkül. Merthogy azért mű és szilárd halmazatú anyag! Ezt az ember nem ismeri és nem ismerheti igazán!
Súly:

Hát igen ez képen való összehasonlítás folyamán nagyon érdekes dolog tűnik fel. Hő rés! Na most elkezdhetnénk funkcióját magyarázni, a levegő jó hőszigetelő, stb.

A műanyag nyílászáró anyaga a fa nyílászárónak kb. 10%része, vagyis a műanyag nyílászáró valódi értékét 90 százalék levegőért fizetünk, ami ugye ingyen van! Hát kérdés miért fizetünk 90%-ot ha nem kapunk anyagot érte! Ha viszont megfizetjük, mért kell az állítani, hogy olcsó, hisz nem adnak annyi anyagot benne mit egy ablaknál! Annak a magyarázatnak itt nincs helye hogy ha ( az ablak tok, stb. tömör anyagból lenne akkor ……) Ugyanis a levegő  10% anyag felhasználás az 10% és ezen az áron. Nem a tömbös anyag ezen az áron mert az több lenne! Erre tehát értelmes magyarázatot senki sem fog adni!

Ugyanis 90 százalék anyag költséget kifizetünk a műanyag ablakra és nem kaptunk érte semmit!


 

Anyag mennyiség:

Mert mit is írtam az első ! „A fának mindég értéke volt és lesz, nyílászárókat a termékeket csak kétféleképp lehet irreálisan olcsón adni, mert sokszor ez számít.

  1. Csökkentett anyag, mennyiség, minőséggel
  2. Illegális anyag hozzájutással

Hát ez esetben csak kb.: 10% anyag van vagyis a 1. Csökkentett anyag  érvényes!


 

  Nézzük a legfőbb érv szerint mivel mindenki azt nézi mi az olcsó! Mivel az Anyaga 90% a levegő Akkor mit fizetünk
   
   

Fa


 

Ár:

 

Ha a fa termékek árát nézzük nem mondható olcsónak sajnos ez a kategória nem az olcsóságról híres, hozzá teszem nem szabad megijedni, érdemes jelentősen körbenézni jól megfontolni. Ez a kategória nem úgy működik, hogy dobjuk el, majd lesz másik, mint egy műanyag csomagoló anyag! Ez fa nem rendelkezik jelentős üregekkel! 

 

Természetesen egyes cégek fa termékei között is lehet verseny! Lehetnek minőségi és tarósági, tartalmi különbségek, vagy csupán egy magasabb árba több szolgáltatás tartozik!

Vásárlóknak viszont azt mondom ha soknak is tűnik de hosszabb érdemes megfontolni, keressük meg az érveket!


 

Esztétika:

Nézzük, ön miért festeti a szobáját, mert megunta a régit? Elkopott, lekopott, leszakadt, lepusztult. Egy festés csodát tesz igaz? A fára a felületkezelés vagy úgynevezett festés, (mázolás, lakkozás és sorolhatnám tovább) azét kell, hogy hosszan megóvjuk a az idő viszontagságaitól a víztől és párától! Ez akár minden évben más lehet!


 

Festés:

Eziránt nem kívánok elfogult lenni nem fogok több sort regélni, ezt egyszerűen fogalmazom meg és mindenki gondolja át valóságát. Több mint 20 éves tapasztalatomra alapozva sűrűn találkoztam 20-50 éves fa nyílászárókkal

  

Tartósság:

Egy faajtónak súlya van, Ezt ha kilóra adnánk akkor is a vásárló megkapja  azt az anyag mennyiséget ami szükséges egy teljes ajtóhoz!

  

Súly:

Anyag a fa ablakokban nem csak látszólag van mert csak tömbösített formában lehet használni, csak a belső ajtóknál lehetséges jelentős anyag spórolás, ezt az áruk elég jól mutatja!

  

Anyag mennyiség:

 

   
   
   
   

 

 

asztalos, nyílászáró, ajtó, ablak, bejárati, egyéni gyártás, csere

Egyéni ajtó, ablakkészítés, csere, beépítés, asztalos treemandoor@freemail.hu 06302914002-

asztalos, nyílászáró, ajtó, ablak, bejárati, bejárati ajtó, ajtófenyő ajtó, kültéri ajtó, egyéni ajtó, egyéni  ajtógyártás

asztalos, nyílászáró, ajtó, ablak, bejárati, bejárati ajtó, ajtófenyő ajtó, kültéri ajtó, egyéni ajtó, egyéni  ajtógyártás

 

Tree Man Door oldalmenü

Asztali nézet