MENÜ

 | «| Cég | Tree Man Door | Kapcsolat | Telefon | e-mail | Térkép |  | Fel | Le |» |


Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/

Tree Man Door

TreeManDoorLogoTervezett nyílászáróit és bútorait a Tree Man Door megvalósítja!
  TreeManDoorLogo

http://treemandoor.ewk.hu/ oldalon található a Tree Man Door összes fő tevékenységeivel kapcsolatos dolgok, tárgyak, eszközök és elemek bemutatása. Minden olyan dolog amely munka és dolgok értékesítésével vagy bemutatásával kapcsolatos.

Forrás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

   kezdő oldal Kezdő oldal    Asztalosmunka | Munkáink | Nyílászáró | Ajtó | Ablak | - Útazás | Kapcsolat  
 treemandoor oldalak, cikkek, jelleme;

 Tree Man Door Asztalosipari Vállalkozás foglakozási területei

 

 

  

 Tree Man Door bannerek

TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo   Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

  

 
«  »    

 További elérések»; 

 |  artenter| YouTube | Fordító | Magyar | ewk.hu | treemandoor.hupont.hu |  Blog  |  g+ | lap.hu  | Indulópont | G oog  | Facebook | Dia |   

Forrás; http://treemandoor.ewk.hu/ 

Menü
Tree Man Door Tel; 06302914002
 treemandoor@freemail.hu
Tree Man Door   Utolsó frissítés  2016. 10. 20. napján volt. -  Tree Man Door   Következő frissítés ideje:  14 na
 

Képujság;

 

  tree man door hírdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ...................................

 

                   ajtó, ablak, bútor, korlát, lépcső, asztalos munka          ajtó          TreeManDoorLogo        ajtó

 

 

 

 

   megállapodás  állás  Tree Man Door bemutatkozása      Kapcsolat - telefon 


   Fő oldal menü   Munka Aktuálismunkák Tájékozattás Támogatás Befektetés Kapcsolat      
   Iparok, oldalakra bontva    Faipar Élelmiszer Vasipar      

 -----------

 

Oldal neve; 

Mezőgazdaság élelmiszeripar

 
  Cíkk    Mezőgazdaság   Í É   3 4 5 6            0 2 1   x
 
 
  Menü;   Nyelek  Karók Raklap Festő bak      
 
         
   
Frissíttés

2014. 01. 19. 00:59:11
 
Aktuális munkák

30017. Tojótelep EU-s támogatással együtt kedvező feltételekkel sürgősen eladó !
Zöldmezős beruházásban, 172 M.Ft vissza nem térítendő EU támogatással megvalósuló tojótelep 50%-os készültségben eladó. A telep egy 2,5 hektáros, közműves (vezetékes víz, áram) területen fekszik Baja vonzáskörzetében, melyen jelenleg már teljesen elkészült egy 13.500 db madár kapacitású istálló (750 m2) a ma kapható legkorszerűbb volieres technológiával, szellőző rendszerrel, egy tojásválogató és tojás tároló épület (85 m2), tűzi víz tározó (108 m3), valamint beüzemelésre került egy, az egész telepet ellátni képes aggregátor. A már elnyert pályázat alapján még egy hasonló istálló építhető, illetve szociális épület és trágya tároló is része a pályázatnak. A vevő a már lehívott vissza nem térítendő támogatást (86 M.Ft) teljes egészében megkapja, illetve a további lehívható összeget is 100%-ban magának hívhatja le a hiányzó épületek megépítését követően !
Telekterület 25 000 m2. Épület területe 835 m2.

A projekt befejezéséhez minden szükséges engedély megvan, kb. 3 hónap alatt lezárható. A befejezés végső határideje 2014 közepe.

A mezőgazdasági cég / ingatlan eladási ára: 59 M. Ft. Rendkívül jó befektetési lehetőség ! További információ az Intercontact-tól kérhető.


30016. Román cég vásárolna  heti 2 kamion csirke combot. A szállítást ők végzik, kérnek egy telephelyi árat / kg. megadni.


29999. Orosz vállalat fő tevékenysége vegyipari alapanyagok saját termelése valamint kereskedelme. Saját termelési létesítmények, elsősorban a termelés összetett szerves szintézis. Nagy tapasztalattal rendelkezik a vegyipar és megbízható folyamatirányítás terén.. Hálózata forgalmazók és partnerek Oroszországban és a FÁK.országaiban. A cég kínál a magyar gyógyszeripar, a biotechnológia és vegyipar cégei részére tanácsadói szolgáltatásokat. Közreműködik a bejutáshoz az orosz piacon és segíti az export fejlődését. A vállalat képes megszervezni : komplett értékesítési hálózat, regionális logisztika, szükséges engedélyezések, lokalizáció termelés  komponensei alapján, stb. a magyar partner vállalatok, cégek részére.


29996. Olaszországi cég venne napraforgó olajat. Ajánlatokat FOB  Nápoly kér megadni.


29992. Orosz vállalat tevékenysége elsősorban a gyógyszeripar, a biotechnológia és az innováció. A cég nagykereskedelmi tételben kívánja eladni a  termékeket : élelmiszer- adalékanyagok , gyógyszerek ( növényi alapú olajok tök család) . A cég kínál termékeket tök növények alapján több mint száz speciális technológiához azok előállításához elemek és anyagok , nyersanyag az egészségügyi , állategészségügyi , gyógyszeripar , élelmiszeripar , kozmetikai ipar, stb. számára. Vadonatúj termékek az orvostudomány különböző ágainak,  új gyógyszerek. A vállalat keresi a kereskedelmi partnereket is,  gyógyszeripari cégek hitelesített DMP. A cég kínál szolgáltatásokat a magyar vállalkozások bevezetésére az orosz piacon, beleértve az engedélyezést, a marketing és a promóció, és saját értékesítési hálózat. A cég érdeklődik még egy  szálloda rekonstrukció iránt is Volgográd városában, komoly referenciákkal rendelkező építőipari céget keres annak érdekében, hogy a spa hotel az európai normáknak megfelelően legyen átalakítva.


29991. Orosz  cég magyarországi ingatlanokat értékesítene. Valamint még  oroszországi beruházásokban is érdekelt most főként söriparban várnak partnereket.


29984. Figyelem ! Kiemelt Üzleti Ajánlat ! Keresünk olyan, az egészségügy területén működő stabil gyártó vállalkozásokat, akik szeretnének megjelenni a Dél-afrikai - és innen kiindulva az egész afrikai piacon.

 

Alap elvárás a Dél-afrikai partnerek részéről: a gyártás kihelyezése

Az itteni gyártás kapcsán a cég többi termékének a piaci megjelenését is támogatjuk.

 

A gyártás itteni közös cégben valósul meg. A beruházás 10%-a az elvárt önerő (de kurrens termék, találmány, speciális fejlesztés esetében ettől akár el is tekint a Dél- afrikai partner).

 

Komoly előnyt jelent a döntésnél minden hozzáadott érték: kutatás, fejlesztés, képzési központ, stb.

 

Az itt készült termékek értékesítése a teljes afrikai piacra kiterjed (vagy akár a Dél-amerikai, Közel-keleti piacra is). Ahol már érvényes szerződés vagy képviselet miatt korlátozás áll fenn, azt kérjük jelezni.

 

Prioritása van az alábbi termékek gyártásának:

- gyógyszerek

- szűrésekhez kapcsolódó tesztek (alkohol, drog, nőgyógyászati, HÍV, cukorbeteg, terhességi.....)

- táplálék kiegészítők

- gyógyászati segédeszközök

 

Speciális területek:

- bőrrák, melanóma

- allergia, asztma

- cukorbetegség

- fogászat, fogtechnika

- izületi betegségek

- egyéb, az egészségügyben használ termékek: kötszer, egyszer használatos eszközök, speciális higiéniai termékek, mérőműszerek, steril ruházat, stb.  

 

A bemutatkozó anyagokat (motivációs levél, cégprofil) angol és magyar nyelven kérjük megküldeni e-mailben. További információ az Intercontact-tól kérhető.


29982. Magyar vállalkozás termékértékesítőket, forgalmazókat keres  külföldre, bármely országba termékeire. A cég közel 4 éve kézi kecsketejszappan gyártással foglalkozik, és szeretnének exportálni külföldre is a termékeikből. Minden engedélyük megvan a szappanra, EU-s bejelentési kötelezettségüknek is eleget tettek.


29978. Kínai vállalat gyümölcspálinkát vásárolna nagy tételben, valamint komplett gyártó technológiát keres megvételre.


29971. Dél-afrikai cég  exportra feljogosított magyar baromfi tenyésztőket keres. Jelenleg  4 földrész 19 ország piacain folytatnak export-import tevékenységet.


29967. Kanadai kereskedelmi cég megvételre keres egész fagyasztott csirkét  és fagyasztott csirkecombot. Halal tanúsítvány szükséges, mivel az árúkat  Közel-Kelet országaiba történő exportra viszik értékesítésre. 


29960. Jordán cég megvételre keres  teljes cukorgyártó technológiát, valamint dízel generátorokat.


29958. Holland cég venne: friss és fagyasztott sertéshúst (nyak, szalonna, sertés nyelv és lábak)  és csirkét. Mennyiség: 150 tonna havonta.


29955. Görög cég venne 25 tonna burgonyát.


29954. Ammanban működő cég száraz, tartós élelmiszerek, élelmiszeripari termékek importjára szakosodott. Megvételre keresi ezen termékeket és most főleg tejport és száraz babot, konzerveket a Jordán piacra.


29551. Libanoni  kereskedelmi cég venne kukoricapehely, kukorica, napraforgó, sajt, valamint tűzjelzők.


29949. Megvételre keres német cég  nyers tisztított repceolajat (CDRO)  biodízel-termelésre, körülbelül 12.500 tonna havonta, célállomás Rotterdam vagy Hamburg. A cég érdekelt kötni hosszú távú szerződést. Kérik hogy csak komoly, és részletes  ajánlatokat küldjenek, valós árukról.


29948. Malajzia piacára keresnek minőségi termékeket. A kereskedelmi cégnek export-import kapcsolatai vannak sok áruházlánccal és kiskereskedelmi üzletekkel USA/Kalifornia, Malajzia, és Thaiföld térségében. Első lépésben az árajánlatokhoz csatolni kell mindig a termék fotókat, specifikációkat, éves mennyiséget. Majd ha a kinti vevő partner jelzi és szükség van rá, küldeni kell mintát  és egy olyan szállítási, fizetési mód és a szerződési feltételeket valamint minden olyan további információt tartalmazó  hivatalos ajánlatot amely a szerződéskötést megelőzi.


29946. Görög cég vesz: finomított napraforgó olaj, nyers (finomítatlan) napraforgóolaj, használt étolaj, búzaliszt. Valamint még vásárolna tűzifát is.  Árakat  FOB CIF Thessaloniki, Görögország paritáson kéri. Fizetési feltételek: L / C.


29941. Dublini  cég venne ( nem sűrítményből készített ) narancs és alma levet. Más minőségi élelmiszeripari termékeket is keres az Ír piacon jelenlévő kiterjedt üzlethálózatába.


29932. Az alábbi csomagoló anyagokat keresünk nagy tételben folyamatosan megvételre:

- Stretch fólia gépi : 17, 20 és 23 mikron vastagságú

- Gépi nyújtható fólia: 20 mikronos

ÁTTETSZŐ

Valamint :

- Zsugorfólia nyújtható: 70 mikronos vastagságú.

Ezekre a típusokra szeretnénk árajánlatot kérni.


29931. Osztrák cég műanyag recycling kereskedelemmel foglalkozik. Elsősorban technikai  műanyagok darálék regranulat formájában de ugyanakkor értékesítenek  bálában összepréselt fólia 98/2 vagy PET műanyagokat is. Amennyiben ilyen anyagokat tudnak nekik felajánlani úgy szívesen lépnek üzleti kapcsolatba az új partnerekkel  export-import relációban egyaránt.


29930. Nápoly környéki gabona-gabonafélék- és madáreledel felvásárló vállalkozó üzem megvételre keres madáreledelt.Irodánkat nemrégiben egy  fontos gabona/ hüvelyes és zöldségféléket  felvásáró cég kereste fel,hogy  Magyarország kistermelőitől  alapanyagot vásároljon fel. A  szóbanforgó cég  megbízható  üzleti múlttal rendelkezik, mert  korábban már folytatott  eredményes üzleti  kapcsolatot  a magyar piaccal. A cég a megszakadt kereskedelmi kapcsolat újfenti kialakitását szorgalmazza , Olaszország és  Európa  piacán szakmailag az elsők között van,humán és állati termékek értékesítésével egyaránt  foglalkozik, a gyár  fedett és fedetlen összmunkaterülete több mint  43.000 m2.

A  cég jelenleg termékértékesítési igényét különféle országokból  alapanyag felvásárlással fedezi, szándéka, hogy  a magyarországi partnerekkel és kistermelőkkel újra  egy hosszantartó, programozott kereskedelmi kapcsolatot alakítson ki. A konkrét együttműködés létrehozása érdekében megküldjük az olaszországi  cég számára szükséges termékek listáját. 


29929. Megvételre keresünk élelmiszeripari csomagoló gépet. Típus: MULTIVAC R175 CD. Lehetnek használtak is - max. 2-3 évesek. 


29928. Nyúltenyésztéshez keresünk befektető üzleti partnert. A bázis adott, kb. 50 millió forint értékű telephely, épületekkel amely kiválóan alkalmas a tevékenységre.


29921. Lengyel cég 100%-os gyümölcstartalmú rostos gyümölcsleveket gyárt. Kereskedelmi, forgalmazó partnereket keres.


29920. Törökországi cég élő birkát keres megvételre.


29915. Svéd piacra keresünk magyarországi minőségi borokat.

Fűszeres, édes bor.

Évjárat: 2013

Szőlő összetétele: A szőlő keverék  fő típusai a fűszeres tramini és a rizling, ahol ez a 2 szőlő kell legalább 35% arány.

Egyéb követelmények: 30-50 g / l cukor

Minimális mennyiség: 54.000 palack

Ár: Ex Pince 1,4-2 Euro/palack

 

Tokaji 500 ml édes bor

Jellemzők: keresünk egy gazdag és komplex aromás bort.

Régió: Tokaj

Évjárat: 2012

Szőlő összetétele: legalább 65% furmint. fennmaradó része lehet a yellow muskotály és / vagy  hárslevelű.

Egyéb követelmények: max. 10,5%-os alkohol aránya a címkén.

Min 110 g / l cukor

A bor tölgyfa hordóban érlelt, legalább 4 hónapig.

Minimális mennyiség: 6.000 palack

Ár: Ex Pince 3,2-4,8 Euro/palack


29903. Lengyel cég venne heti 2 kamion energiaitalt.


29898. Varsói székhelyű vállalat kamionnyi mennyiségben vásárolna fel Magyarországról:

- napraforgó olajat 750 ml-es palackokban

- kukorica konzervet 400g nettó, 240g tartalommal

- zöldborsó konzervet 400g nettó, 240g tartalommal.

Folyamatos beszállítási lehetőség a 40 milliós lengyelországi piacra !


29865. Olasz piacra 80 % magasabb zsírtartalmú vajat keresnek felvásárlásra , heti 20-22 tonna, 25 kg-os /vagy más kiszerelésben. Rendelés 1 éves tartamú. Árajánlatot Nápoly vagy Salerno paritással és minőségi specifikációval kérnek megadni.


29870. Azonnali, gyors vétellel várunk megvásárolható működő szarvasmarha telepekre (állománnyal együtt) eladási ajánlatokat. Főbb igényeink: 550-750 tejelő, vagy cc. 200 húsmarha tehén férőhely, az országban bárhol. Takarmánytermő terület jogilag biztosítva legyen legalább 10 évig, vagy garancia annak biztosíthatóságára. 


29858. Svéd cég megvételre keres 4.000 palack fehér bort Tokaj térségéből.


29862. Prágai cég félsertést valamint fagyasztott marhahúst vásárolna havonta 2-4 kamion tételben a cseh piacra.


29845. Magyarországi piacvezető cég vállalja telepek, magtárak komplett betároló rendszereinek elkészítését, vetőmagüzemek tervezését, és kivitelezését is megfelelő minőségben el tudja látni és rendelkezik az ehhez szükséges háttérrel.

 

A Kft. 2001.évben alakult. Megalakulása óta közel 100 szárítótelepet létesített Magyarországon, melynek köszönhetően igen nagy tapasztalattal rendelkezik. 2009-ben a cég felépítette az ismereteink szerint jelenleg legnagyobb teljesítményű szárítóberendezést Magyarországon (44 t/h teljesítmény kukoricában 10 % nedvességelvonás mellett).

Tevékenységi kör: mezőgazdasági gépek kereskedelme, ezen belül szárítótechnológiák (szárító berendezések, terménytisztítók, kiszolgáló anyagmozgató berendezések stb.) értékesítése, kivitelezése.
A cég mind a kisebb farmergazdaságok, mind a nagyobb megrendelők igényeit széleskörűen képes kielégíteni.

Termékstruktúrájának alapvető elemei a német PETKUS Technologie GmbH által gyártott gépek, ezen belül a szárítóberendezések, melyek 5 t/h-44 t/h teljesítményig állnak rendelkezésre.
A Kft. jelenleg a PETKUS termékek elsőszámú márkakereskedője Magyarországon.
Ezek a termékek a legszigorúbb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek, a legmodernebb technológiák alkalmazása pedig lehetővé teszi az egyszerű kezelhetőséget is.
A 2009-ben megrendezett Agro+Mashexpo-n a Kft. által forgalmazott PETKUS szárítóberendezés innovációs elismerésben részesült.

Cégünk foglalkozik a finn Mepu termékek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Ezek közül a hazai vevők körében legkedveltebbek a mobil terményszárítók. A Mepu mobil szárító 1,6 t/h teljesítménytől 12 t/h teljesítményig rugalmasan, az igényeknek megfelelő méretben és felszereltséggel áll partnereink rendelkezésére. Különös környezetkímélő és energiatakarékos működése teszi gazdaságossá és közkedveltté.

A Kft. termékpalettáját a szárító berendezések kiszolgáló berendezései (szállítószalagok, láncos szállítók, serleges felvonók), speciális terményfeldolgozó berendezések (tisztítók, csávázók, triőrök stb.), valamint tároló létesítmények (silók, tranzittárolók, magtárak) teszik teljessé.

Említésre méltó ezen kívül a Cimbria csoporttal és a Vogel & Noot csoporttal való kapcsolatunk. Előbbi termékei közül legtöbbet a szállítószalagokból, utóbbiak közül pedig a tisztítógépekből adjuk el.

A Kft. telepek, magtárak komplett betároló rendszereinek elkészítése, vetőmagüzemek tervezését, kivitelezését is megfelelő minőségben el tudja látni és rendelkezik az ehhez szükséges háttérrel.

Szükség esetén segítünk beruházási pályázatok elkészíttetésében, ill. hitel megszerzésében is.

Természetesen az új technológiákon kívül használt technológiák beszerzésével és eladásával is foglalkozunk

MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer biztosítja vevőink minőségi kiszolgálását.


29843. Szlovák piacra keresünk 100%-os gyümölcsleveket 1 literes kiszerelésben.


29842. Lengyel vállalat fő tevékenysége feldolgozott, konzerv baromfitermékek gyártása, forgalmazása. Termékek: baromfihús konzervek, csomagolt kacsa, pulyka, csirkehús, sonka konzervek, pástétomok. Vevőket, kereskedőket és forgalmazó partnereket  keres.


29839. Horvátország működő cég a tejfeldolgozó üzemét felújította és bővítette kapacitását. Megvételre keres friss tejet folyamatos beszállítással.


29827. Lengyelországi száraztészta, sütőipari és konzervipari adalékanyagokat gyártó vállalat keres tésztagyártó, sütőipari és konzervgyártó cégeket.


29823. Lengyel cég venne félsertést, 20 tonna / nap tételben folyamatosan.


29811. Görög piacra keresnek folyamatos beszállítókat az alábbi termékekre

- fagyasztott egész csirke, súlya 1,7-2,2 kg

- fagyasztott csirke dupla filé, bőr nélküli, csont nélkül

-  fagyasztott sertéshús

A vállalat engedélyezett beszerzési ügynök partner Görögországban  import és értékesítés profil Kréta és  üdülési szolgáltatás Görögországban. Az viszont több mint 4 millió euró nagyságrendben.

Importálná közvetlenül a fenti árukat, tételenként teljes kamion lenne, és az ismétlődő megrendelések 14 naponként.

További árukra is ajánlatokat várnak, és kérik hogy  a beszállítók  küldjék meg teljes árlistákat a termékekről, valamint a görög partner is meghatározhat más termékeket is, amelyeket fontos importálni.

A szállítás is nagyon fontos szempont, így előnyös ha azt a  beszállítók képesek elvégezni, ezért a szállítási költség megadását mindig külön kérik / kamion / Heraklion / Kréta rendeltetési helyre.  További információ az Intercontact Kft-nél kérhető.


29802. Orosz cég keres tönkre ment nyugati (beleszámítva a volt szocialista köztársaságokat) vállalatot, amelynél a berendezés üzemképes állapotba van. Bármilyen vállalat érdekli, most jelenleg főleg  LED és hasonló termékek gyártására alkalmas elektronikai üzem érdekli a vevőt. Csak a berendezést akarják elhozni. Az ingatlanra nincs szükségük. Tehát csőd szélén, vagy már azontúl felszámolás alatt lévő cégekről lenne szó bármelyik európai országból. További gyártási profilok: fémipar, faipar, élelmiszeripar. Az üzemek leszerelését és elszállítását az orosz cég végzi.


29801. Zala megyében kertészeti tevékenységre alkalmas birtok eladó. Az itt megtermelt zöldség az M7-es úton simán szállítható, de nem hiszem, hogy szükség lenne rá, mert Karoson és Hévíz körzetében azonnal eladható bármekkora mennyiségben. Az ingatlan több helyrajzi számon összesen 27.782 négyzetméteres területen terül el. Egy régi vízimalom található rajta egy bővizű patakkal. A területen található továbbá egy saját természetes forrás melyből napi 23 köbméter 12 C hőmérsékletű víz jön egy természetes kis tavacskával és erdőrészlettel. Az épület kb. 10 éve lett felújítva. Az ingatlan háborítatlan, csendes, nyugodt, természet közeli környezetben található. Távolságok:  Zalakarostól 4 km, Balaton Airport reptér kb. 10 km, Hévíz 25 km, Keszthely 20 km. Ára 55 millió forint.


29800. Szarvasmarha telep Tolna megyében eladó. Az M6-os autópályától 5km-re, köves úton megközelíthető, 9,5ha lévő szarvasmarha telep, 80 férőhelyes tehénistálló,2x100 férőhelyes hizlalda,növendék istálló,új géptároló eladó! A telep bővíthető,ló tartásra könnyen átalakítható. Víz,villany,beton út !


29799. Tanya eladó! A Mátra lábánál fás környezetben halas tóval Heves megyében az M3 autópálya mellett. Állattenyésztésre alkalmas felújított 2 db 400 m2 istállóval.1 db 25 m-es nyári istállóval, szolgálati lakással, villany, víz van. 700 m-es aszfaltos bekötő út teljesen bekerítve. Bérelhető 17 hektár legelővel. Eladási ár: 30M Ft.


29798. Komplett gazdaság Bács-Kiskun megyében eladó !A gazdasághoz tartozik 98 ha terület, melyből 28,6 ha szántó, 44,4 ha legelő 24 ha erdő és 2 tanyahely. A gazdaság jelenleg juhtenyészetként működik. A telepen található 1 db 500 m2-es és 1 db 100 m2-es teljesen felszerelt juhhodály, 1 magtár, 1 lakóépület (3 szoba összkomfort) és 1 félkész lakóépület (100m2), 380V. A gazdasághoz tartozik 400 db őshonos cigája törzstenyészet. A területekből és a tenyészetből származó bevétel és a támogatások összege meghaladja az évi 15.5 millió Ft-ot + a törzstenyészetből származó bevétel.A felkínált lehetőség a vevő számára kényelmes megélhetést nyugodt életet biztosít. Az ingatlan haláleset és egészségügyi okok miatt eladó. Az eladási ár korrekt és nem képezi alku tárgyát. Eladási ár: 125 M Ft.


29797. Kecskemét és Félegyháza között közvetlenül az E5-ösről, felújított családiház, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előtte kiépített terasszal,18 ha földdel eladó, gyep, szántó és legelő. A földek: félig közművesített,áram, vezetékes gáz,2 db. saját trafó (ipari árammal),halas tó (engedélyünk van a tó kibővítésére is), saját földes bevezető út az E5-ös autóútról, 2 db. gázcsonk (1,5 km-ről bevezetett vezetékes gáz), 9 db. fúrott kút, gyümölcsfák. Eladási ár: 21 M Ft


29795. Görög cég kemény és félkemény sajtot keres megvételre.


29790. Spanyol cégcsoport 5 vágóhíd és 3 feldolgozó üzemmel rendelkezik. Keresnek magyarországi szarvasmarha vágóhidakat spanyolországi beszállításra.


29789. Görög cég állati takarmány alapanyagokat vásárolna  haltáp és  baromfitáp, valamint sertéstáp készítéshez.


29785. Eladó 8 db istállóból álló csirkenevelő telep. 6 db istálló  ( alapterülete egyenként 1.134 nm) 2 db istálló  (alapterülete egyenként 1.260 nm.) Az összes alapterület 9.324 nm. A telepen kb. 80-100 ezer tenyésztési célú csirke nevelése lehetséges.  A létesítmény rendelkezik minden funkciónak megfelelő technikai, technológiai kiépítéssel, szükséges uniós és orosz engedéllyel, jelenleg is működik. Telekterület: 35.000 nm. Eladási irányár 225 M Ft.


29784. Gyártót keresünk a alábbi borászati termékekre:

12 db 1500 literes erjesztő tartály

3 db présgép

szivattyú, szűrő

palackozó, címkéző gépsor

kapszulazsugorító.


29780. Kiemelt Ukrán üzleti lehetőség !

Kievi cégcsoport keres megbízható üzleti partnereket, akik hosszútávú piaci stratégiával szeretnék fejleszteni üzleti jelenlétüket Ukrajnában és Oroszországban. Ukrajna lakossága 45 millió ember, potenciális külföldi partnerek számára a sok nagy fejlett hálózat gyakorlatilag korlátlan  piaci lehetőségeket jelent a termékeik elhelyezésére.

Az ukrán és orosz fogyasztók preferálják az új minőségi márkákat, legyen az bor, szeszesipari termék, vagy élelmiszer, és a cég hajlandó segíteni a külföldi partnereknek hogy megfelelő  piacokat találjanak a külföldről behozott termékekre.

Évek óta elemzi ezeknek az áruknak a dinamikáját a piacon, és képes minimalizálni a kockázatokat, és biztosítani tudja partnereinek a növekedést és profitot. Azt is tudja mind a két országban  melyek a sajátosságok minden egyes régióban lebontva. Ezáltal is az egyik  domináns piacvezető az elosztás és a logisztika terén.

 A következő szolgáltatásokat tudja biztosítani:

Import
- Kereslet és kínálat exkluzív termékek a partner igényeinek megfelelően.
- Termék értékesítés Európából a külföldi partner védjegyével

Piaci felmérés, termék bevezetés
-Megvizsgálja a lehetőségeket és javaslatokat tesz a forgalmazásra Ukrajna minden régiójában

-Főbb szegmensek: központi piacok, nagy  üzletközpontok, nem hálózati kiskereskedelem, a helyi és regionális hálózatok.
-Termék kategóriák: alkohol, élelmiszerbolti áruk, cukrász ipari termékek ,non food áruk.

Elosztás, disztriburtori tevékenység
- Termék értékesítés a legnagyobb nemzeti kiskereskedő hálózatokban mint például: Eko-piac, Furshet, Novus, Metro, Auchan, Perekrestok, Mega-Market, stb. .
- Termékek  pontos időben történő kiszállítása az ország minden pontján az eladási heti ciklusban.

Komplex logisztikai szolgáltatások
- Szolgáltatás сross-dokkoló minden értékesítés helyén Ukrajnában, raktározási szolgáltatások és letéti szolgáltatások az árukkal kapcsolatban.

Export
- Export esetén felkutatja a termékeket Ukrajna, Oroszország, Grúzia, Moldova és bármely más országban a partner igényei szerint.
- Áruszállítás és a szolgáltatás, vámkezelés, technikai import szolgáltatás.

Várják az olyan  új partnerek jelentkezéseit akik be kivánnak lépni, és tartósan jelen akarnak lenni az ukrán piacon. A cég az elmúlt egy évtizedben nagyszámú sikeres közösen megvalósított projektekkel rendelkezik.. Nyitottak az új partnerek felé, kizárólag hosszutávú együttműködés a céljuk. Éves kihelyezhető árualapokban, üzleti lehetőségekben gondolkodnak export-import relációban egyaránt.


29776. Lengyel száraztészta, sütőipari és konzervipari adalékanyagokat gyártó cég keres tésztagyártó, sütőipari és konzervgyártó cégeket.


29775. Külföldi beszállítókat keresünk éves szinten nagy volumenben  20-30 ezer tonnán felül is mind vágóhídi hulladék, mind állattartási hőkezelhető, komposztálható szerves hulladék alom alapanyag tekintetében.


29771. Működő céget keresünk megvételre megbízónk számára az alábbi paraméterek szerint:

Mennyi az éves árbevétele a cégnek.

Hány főt foglalkoztat.

A gazdálkodása eredményes legyen.

Hol található a cég telephelye.

Milyen a cég  jelenlegi piaci pozíciója.

Tovább működtethető-e az eladásra kínált cég.

Az új tulajdonosnak kell-e műszaki fejlesztést végrehajtani.

A telephely önálló vagy társasházi közösség, vagy bérelt.

Fontos: a cég éves forgalma 100-200 M Ft közötti és az alkalmazottak száma 5-10 fő legyen.

Az nem fontos hogy a cégnek legyen ingatlan vagyona, lehet hosszú távú bérlet is.

Az természetes hogy a cég működjön és tovább működtethető legyen és nyereségesen gazdálkodjon.

A cég lehet kereskedelemmel foglalkozó is.

A telephely lehetőleg autópályához közel legyen, Budapestről 1,5 óra alatt elérhető.

Legalább 2 lezárt gazdasági éve legyen.

Építőipari és építőanyag ipari cég a megbízót nem érdekel, más profilok bármelyike lehetséges.

Mindenképpen tovább működtetésben gondolkodunk de ha még valamilyen pályázat is szóba jöhet a működés mellett az csak további pluszt jelent.

 
   
         
    Frissíttés;

 

Lap alja

 

Kód5  Hírdetés szövege Hírdettés értékelése     0

 

Tree Man Door oldalmenü

Asztali nézet