MENÜ

 | «| Cég | Tree Man Door | Kapcsolat | Telefon | e-mail | Térkép |  | Fel | Le |» |


Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/

Tree Man Door

TreeManDoorLogoTervezett nyílászáróit és bútorait a Tree Man Door megvalósítja!
  TreeManDoorLogo

http://treemandoor.ewk.hu/ oldalon található a Tree Man Door összes fő tevékenységeivel kapcsolatos dolgok, tárgyak, eszközök és elemek bemutatása. Minden olyan dolog amely munka és dolgok értékesítésével vagy bemutatásával kapcsolatos.

Forrás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

   kezdő oldal Kezdő oldal    Asztalosmunka | Munkáink | Nyílászáró | Ajtó | Ablak | - Útazás | Kapcsolat  
 treemandoor oldalak, cikkek, jelleme;

 Tree Man Door Asztalosipari Vállalkozás foglakozási területei

 

 

  

 Tree Man Door bannerek

TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo  TreeManDoorLogo   Tree Man Door Asztalos ipari vállalkozás: http://treemandoor.ewk.hu/ 

  

 
«  »    

 További elérések»; 

 |  artenter| YouTube | Fordító | Magyar | ewk.hu | treemandoor.hupont.hu |  Blog  |  g+ | lap.hu  | Indulópont | G oog  | Facebook | Dia |   

Forrás; http://treemandoor.ewk.hu/ 

Menü
Tree Man Door Tel; 06302914002
 treemandoor@freemail.hu
Tree Man Door   Utolsó frissítés  2016. 10. 20. napján volt. -  Tree Man Door   Következő frissítés ideje:  14 na
 

Képujság;

 

  tree man door hírdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ...................................

 

                   ajtó, ablak, bútor, korlát, lépcső, asztalos munka          ajtó          TreeManDoorLogo        ajtó

 

 

 

 

   megállapodás  állás  Tree Man Door bemutatkozása      Kapcsolat - telefon 


   Fő oldal menü   Munka   Bacs-Kiskun Tájékozattás Támogatás Befektetés Kapcsolat      
   Iparok, oldalakra bontva    Faipar Élelmiszer Vasipar      
 
 
-----------------------------------ggg------------------------------------------------
d                                    d   d                                     d                           ggffffgm  
 -------------------------------fff---------------------------------------------------------

Piac, Üzlet, Munka, Kapcsolat,

 
Biztos tapasztalta már, hogy egy cég mehetne egy kicsit jobban. Igen, ilyenkor jó egy kis reklám, különböző technikák, ismeretségek, stb. De valójában ez mindent meg fog oldani? Tapasztalataink szerint nem biztos! Sajnos a hirdetési költségek is nagyon magasak. De ha piacon szeretne maradni mindenkép, javasolnám a piackutatásnak azon fajtását ahol már várnak önre! Akkor beláthatja, hogy így sokkal könnyebb, bízza a profikra akik 25 éve evvel foglakoznak. Nekünk elhiheti, hogy így könnyebb! Mondhatjuk, hogy válság, egyéb, de előbb győződjön meg erről! Hívjon fel vagy írjon egy email! Lehet, hogy tudunk valamit az ön számára! Inkább fogalmazunk úgy, tudunk valamit az ön számára! Várjuk hívását!
 
Fenntartjuk a jogot annak módosítása érdekében, hogy a Partnerűnk limitált mennyiségben, és ideig biztosíthatja számunkra a lehetőséget, vagy a módosítás jogát fenntartja.      „Bakterúr, az évente egyszer közlekedő ½ 9-es Szegedi gyors, mért nincs még bent? A bakter, mosolygós képet vág, és közli; többek között azért ura, mert már fél tíz van!!!” Van, aki értelmezi a viccet. Van, aki szereti. Van, aki nem. Van, aki helyén kezeli. Az értelmezése, viszont megszívlelendő!

 


 

 

Tisztelt érdeklődőink és ismerőseink!

 

 

Tájékoztatjuk önöket arról, hogy üzleti kapcsolatainknak köszönhetően, nem csak a felsorolt munkalehetőségekre van kereslet. Pontosítás mit további információval személyes megbeszélésnél tudunk szolgálni.

Tehát ha úgy érzi, bármi a mivel tudna foglakozni, kérem, föltétlenül keressen minket, (email; tdm-cegmunka@freemail.hu  tel; 06205111668, vagy  a kapcsolatok linkre) szinte biztos vagyok abban, hogy tudunk önnek valami lehetőséget. Legyen kisseb vagy nagyobb bedolgozás. Még akkor is, ha nincs a honlapunkon vagy a ráutaló linkekben felsorolva. Egyet tudunk ígérni, mi nem ígérjük, hanem teszünk, hogy munka kapcsolatot biztosítunk, ha van vállalkozása vagy vállalkozói ismerőse cége, vagy nagyobb cégeknek ahol dolgozik. 

 Ha cégének úgy gondolja, hogy piaci nehézségei vannak, vagy csak egyszerűen piacot, vagy nagyobb piacot, esetleg, új kapcsolatokat szeretne ezen a téren kialakítatni, akkor kérem, keressen, minket!  

Fő cél; cég partnereket keresünk

 Minden esetre komoly cég partnereket keresünk, és akik jelentős tételben tudnak gyártani, beszállítani, vagy vásárolni. (Pl, Több ezres vagy kamionnyi tételekről van szó)

Tudni kell, hogy nem vállalkozásunk adja ki a megrendeléseket. A szerződő partnerűnk, piackutatással foglakozik, a Tree Man Door asztalosipari vállalkozásunk pedig további egyeztetések alapján területileg megbízottja! A Tree Man Door feladata, az ügyfél tájékoztatása, szerződés aláíratatása, folyamatos a szerződésben meghatározott módon a kapcsolattartásokban, megbízónk egyéb feladatainak végrehajtásában kimerül.

 

Nagyobb cégeknél feltétel

Olyan cégeket keresünk, akik rendelkeznek, számla képességgel és nem csődős. Partnerünk szerződéskötésével, feltételekkel vállalja a piackutatást, és a munkák lehetőségét biztosítja. A feltüntetett munkák most aktuálisak, de számítani kell, hogy a partnerünk nem vár senkire.

Komolyságát tükrözi, hogy „egy” válaszlehetőség van, a „vagy” választási lehetőség szót szerződésében nem ismeri! Tehát nincs lehetőség majd, talán, valamikor, holnap vagy azután, halogató szakkifejezésekre! 

Valaki vagy tudja vállalnia feltételt, és a leírásoknak és mintadaraboknak megfelelő minőséget és üzletet köt, a nemmel tologatásokkal, vagy nem és egyéb kifogással nem foglalkozik, de nem is lesz szerződéskötés. Tehát még egyszer csak komoly cégekkel foglakozik! 

 

Alap feltétel mindenkinél

Az erre eső feltételeket, a partnerűnk, általunk lehetővé teszi ismertetését. Címeket szerződéskötésig, egyéb igazolásig, senkinek nem tesz elérhetővé. Beleértendő harmadik olyan feleket, akik nem szerződtek csupán csak érdeklődés címen szeretnének komolyabb üzletekhez jutni.

G 

Ennek az oka;
1. Mivel a partnerűnk piackutatással foglakozik, és erre köt megbízást, csak a szerződött felekkel ismerteti. Itt viszont van választási lehetősége a szerződendő partnerek választásában, és a szerződésben 1 egész évig rendelkezésre bocsájtja a felkínált lehetőségeket, üzleti kapcsolatokat.

2. Annyi munkát kaphat az ügyfél hagy biztos piac alakítható ki.
3. Van mód nem csak vevőket keresni, hanem beszállítókat is amik a munkák alapanyagát szolgálhatja.
4. A szerződő cégeket szűri, és csak megbízható partnereket hoz össze.

Tisztelt érdeklődőkkel előre közöljük, hogy az oldalunkon feltüntetett jegyzet valós. A partnerűnk bármikor jogában áll megmódosítatnia a kiadványokat, levenni megszüntetni, aktuálissá, vagy megszüntetni. A bemutatott anyag csak tájékoztató jellegű. (Most aktuális, de lehet, hogy 2 óra múlva más céggel megkötésre kerül. A tájékoztató jelleget a feltételekkel egyaránt kell érteni. Ezekre felelősséget nem tudunk vállalni. Ezért a szerződéskötés aktuális feltételeit csak személyes találkozás után van mód a pontos adatok közlésére. Megértésűket köszönjük.

Várjuk érdeklődését;

Elérésűnk a kapcsolatok oldalon található. Tisztelettel Tree Man Door asztalosipari vállalkozás. Szerkesztője. (

 


A

Nekünk elhiheti, hogy így könnyebb;

A vállalkozásunk folyamán 2005-ben szükségesnek láttunk egy tervezetett kidolgozni a vállalkozásunk megfelelő működéséhez, fejlesztések során odaértünk, hogy kaptunk egy komplex vázlatot. Akkor 10 éves tapasztalunk volt a vállalkozás területén. Ebből indultunk. A vázlat újra és újra kinőtte magát és létre jött egy vállalkozást támogató program. Nem sejtettük, akkor mi is az a válság. Sajnos megtudtuk,a programot kutatásainkat ennek ellenére nem hagytuk. A válság okozta pangást kihasználva, tovább fejlesztettünk. Ennek köszönhető, hogy a megfelelő kapcsolatot megtaláltuk. Hiszen ha már létezik, egy bevált módszer, akkor nem kell újra és újra generálni, csak megfelelően a helyére be kell építeni!

Ezekről majd később még honlapunkon lesznek pontos bejegyzések. A lényeg ez a program, nem csak egy számítógépes program értendő. Ennek a programnak egyik eleme, nem nehéz megfejteni, a sok vállalkozás „mumusa” a munka, annak forrása.  
Csak a kutatásunknak és kapcsolat kialakításunknak köszönhetően, ez nagyon kiéleződött és magától érthető okoknál fogva, nem hagyhattuk veszni ezt a lehetőséget. Nyilván való, hogy ez a kapcsolat és kialakult kapcsolatok számunkra, fontos és előnyős. Így azok a kik velünk felveszik a kapcsolatot, csak is erre a dologra kihegyezve az eseményeket, jelentős piachoz juthatnak, és összehozzuk a partnerűnkkel.


 

Keressük partnerünk számára, nem csak a magyar kapcsolatokat, hanem megfelelő külföldi kapcsolatokat is, de még olyan kapcsolatokat is keresünk, akiknek van egy ismerőse, vagy annak az ismerőse, vagy ismerős ismerősének van egy nagyobb cége, stb, akit érdekelhet, és megfelelő mennyiségben, tud termelni, vagy alapanyagot vásárolni, és ezekre keres piacot a fentiek szerint.    Vissza

 

 

 


 

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • csaba3
  2016-11-27 14:45:38
  http://treemandoor.ewk.hu/szolgaltatas/
  http://treemandoor.ewk.hu/nyilaszaro/
 • csaba2
  2016-11-24 17:25:13
  próba üzenet.

 

Tree Man Door oldalmenü

Asztali nézet